Lateral thinking

  Admin
  karma level Awesome







 
Lateral Thinking... Just Check This Out!!!!

Scroll down slowly and be honest to yourself.

 

 

        man
1. ------------

      board

 

 

 

 

 

Ans. = man overboard

 

 

 

        stand
2. ------------

           i

 

 

 

 

 

Ans. = I understand

 

OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how you fair?

 

 

3. /r/e/a/d/i/n/g/

 

 

 

 

 

Ans. = reading between the lines

 

 

 

4.          r
       road
        a

        d

 

 

 

 

Ans. = cross road

 

 

5.         cycle
        cycle
        cycle

 

 

 

 

Ans. = tricycle

 

 

           0
6. ------------
    M.D.

        Ph.D.

 

 

 

 

Ans. = two degrees below zero

 

 

         knee
7. ------------

         light

 

 

 

 

Ans. = neon light (knee-on-light)

 

 

                            ground
8.                    ---------------

          feet feet feet feet feet feet

 

 

 

Ans. = six feet underground

 

 

9.             he's  / himself

 

 

 

 

Ans. = he's by himself

 

 

10. ecnalg

 

 

 

 

Ans. = backward glance

 

 

11. death ..... life

 

 

 

 

Ans. = life after death

 

 

12. THINK

 

 

 

 

 

Ans. think big !!

 

And the last one is real fundoo ..

 

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....  

 

 

Ans. long time no 'C' (see)  

 



Related Entries

108
votes
Over-thinking.
by Raj Kumar on Feb/19,2014 ( diamond user)
84
votes
How to turn negative thinking positive.
by Toddler13 on Jul/02,2014 ( diamond user)
78
votes
Logical Vs Lateral Thinking.
by Raj Kumar on Oct/25,2013 ( diamond user)
96
votes
All without you even thinking about it.
by Toddler13 on Jan/15,2014 ( diamond user)
210
votes
A Puzzle called Lateral Thinking.
by Panther on Jun/17,2013 ( diamond user)
66
votes
Logical//Lateral Thinking....Good One !!
Admin on Feb/17,2007  

Random Pics



Share this with friends

Your Name:
Your Email:

Friends Email: (Atleast 1)


Subscribe for more Fun

Receive best posts in your inbox.

Confirm email
Your Email



Add Your Comments

comments powered by Disqus
User generated content. Copyright respective owners wherever applicable. Contact - admin at binscorner