Tax Structure in India.

  asvin deepak
  karma level 22237


Tax Structure in India - Funny but TRUE.......!!!


TAX STRUCTURE IN INDIA

1) Qus. : What are you doing?  
Ans. : Business.  
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!  


2) Qus. : What are you doing in Business?  

Ans. : Selling the Goods.  
Tax : PAY SALES TAX!!  


3) Qus. : From where are you getting Goods?  

Ans. : From other State/Abroad  
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!  


4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?  

Ans. : Profit.  
Tax : PAY INCOME TAX!  


5) Qus. : How do you distribute profit ?  

Ans : By way of dividend  
Tax : Pay dividend distribution Tax  


6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?  

Ans. : Factory.  
Tax : PAY EXCISE DUTY!  


7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!  


8) Qus. : Do you have Staff?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!  


9) Qus. : Doing business in Millions?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY TURNOVER TAX!  

Ans : No  
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax  


10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?  

Ans. : Yes, for Salary.  
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!  


11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?  

Ans. : Hotel  
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!  


12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!  


13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY SERVICE TAX
!

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?  

Ans. : Gift on birthday.  
Tax : PAY GIFT TAX!  


15) Qus.: Do you have any Wealth?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY WEALTH TAX!  


16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?  

Ans. : Cinema or Resort.  
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!  


17) Qus.: Have you purchased House?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !  


18) Qus.: How you Travel?  

Ans. : Bus  
Tax : PAY SURCHARGE!  


19) Qus.: Any Additional Tax?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!


20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?  

Ans. : Yes  
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!  

21) Qus.: Do you own a Vehicle?

Ans.: Yes

Tax: Pay Road Tax!

22) Qus.: Do you drive a Vehicle?

Ans.: Yes

Tax: Pay Toll Tax!


23) INDIAN :: Can I Die Now??

Ans :: WAIT WE ARE ABOUT TO LAUNCH THE FUNERAL TAX!!!









--
Regards,
Asvin Kumar Deepak


Related Entries

184
votes
India - Pakistan Partion
Admin on Aug/15,2008  
79
votes
Indian Legends
by Mridula on May/20,2009 ( diamond user)
519
votes
What is happening in India???Imp........
by Mahipal on May/31,2009 ( diamond user)
863
votes
It happens only in India!!
by Manish Yadav on Mar/31,2011 ( diamond user)
90
votes
Hawkshaw's album of ancient India.
by Panther on May/20,2013 ( diamond user)
85
votes
Pakistani Arabic and Indian Mehndi Design
by Regikumar Chandran on Mar/16,2013 ( diamond user)
89
votes
Ramoji Film City, Hyderabad, India
by Toddler13 on May/04,2013 ( diamond user)
470
votes
The Insane Bull Riders of Tamil Nadu, India
by Portonovo Kajanazimudeen on Aug/20,2009 ( diamond user)
525
votes
Indian politics jokes.
by Maroju.Venkatesh on May/23,2011 ( platinum user)
1 k
votes
thats the Indian Beauty & simplicity
Admin on Feb/18,2007  
31
votes
Why India will win the World Cup !
by Manish Yadav on Feb/27,2011 ( diamond user)
122
votes
First Indian on the moon.
by Monika on Jun/22,2012 ( diamond user)
11 k
votes
15 biggest dams in India.
by Blue on May/30,2012 ( diamond user)
332
votes
Deadliest South Indian Movie concept.......ever!!! (MUST READ BOSS)
by Mridula on Sep/09,2009 ( diamond user)
323
votes
Bizarre Motor Manufacturers in India.
by Monika on Feb/21,2010 ( diamond user)
230
votes
Durga Puja In India
by Esha Ray on Feb/22,2010 ( gold user)
465
votes
India's Rubber Man makes the World Records
by Portonovo Kajanazimudeen on Feb/28,2010 ( diamond user)
133
votes
Reserve Bank of India has decided to withdraw all currency
by Ramesh A on Feb/01,2014 ( diamond user)
1 k
votes
For Indians, in hindi..
by Panther on Apr/09,2010 ( diamond user)
1 k
votes
A few magnificent temples of India
by Vikas Kanojia on May/17,2010 ( gold user)

Random Pics



Share this with friends

Your Name:
Your Email:

Friends Email: (Atleast 1)


Subscribe for more Fun

Receive best posts in your inbox.

Confirm email
Your Email



Add Your Comments

comments powered by Disqus
User generated content. Copyright respective owners wherever applicable. Contact - admin at binscorner