Why never visit rich friends?

  Noel Sebastian
  karma level 1383



**This is why I don't like visiting my rich friends:* *

**Once when visiting a very rich friend of mine,* *the maid approached me
and asked me.**

1- Question :What would you like to have for a drink, fruit juice, soda,
tea, hot chocolate, cappuccino, frappuccino or coffee?

Answer: Tea please.

2- Question : Ceylon tea, Indian tea, herbal tea, bush tea, honey bush tea,
iced tea or green tea ?

Answer : Ceylon tea please* *

3- Question : How would you like it? black or white?

Answer : White* *

4- Question : Milk or fresh cream?

Answer : With milk* *

5- Question :Powdered milk or fresh milk ?* *

Answer : Aah , fresh .

6- Question :Goat's milk or cow's milk?

Answer : cow's milk please .* *

7- Question : Freezeland cow or Afrikaner cow?

  Answer: umm , think I'll just take it black

8- Question : would you like it with a sweetener, sugar or honey or without?

Answer : with sugar* *

9- Question : beet sugar or cane sugar ?

Answer : cane sugar* *

10- Question : white, brown or yellow sugar?

Answer: Oh ya , forget about the tea , just give me a glass of water
instead.* *

11- Question : mineral water , tap water or distilled water?

Answer : mineral water* *

12- Question : flavoured or non-flavoured?

  Answer : I think I'll just die of thirst!

13- Question : How do you choose to die sir?* * *

*









--

Noel Sebastian



Related Entries

1 k
votes
World's richest temple in Kerala.
by Maroju.Venkatesh on Jul/05,2011 ( platinum user)
1 k
votes
This is what friendship is : A to Z
Admin on Feb/18,2007  
137
votes
True friends..!!
by Anil Babasaheb Shinde on Dec/07,2011 ( gold user)
92
votes
Good morning friends!!!
by Sanchari Das on Dec/11,2011 ( platinum user)
336
votes
Sardar Joke revisited....:-).
Admin on Jun/10,2007  
108
votes
Its Important to have friends.
by Blue on Jul/09,2012 ( diamond user)
131
votes
Top 10 richest female athletes in the world.
by Monika on May/24,2012 ( diamond user)
27
votes
Recipe of friendship.
by Shashikant Nishant Sharma on Jul/05,2012 ( platinum user)
96
votes
Biscuits you have never seen.
by Regikumar Chandran on Jul/21,2012 ( diamond user)
46
votes
Our enemies, our friends.
by Panther on Aug/08,2012 ( diamond user)
73
votes
The 3 men's visit
by Ramesh A on Oct/24,2012 ( diamond user)
187
votes
21 ads that'll never run again!
by Toddler13 on Feb/22,2015 ( diamond user)
363
votes
Pics you've never seen before.
by Neha Ahuja on Oct/31,2011 ( diamond user)
2 k
votes
Warren Buffet.... the 2nd richest man
by Gejji Sanjeev on Apr/25,2010 ( diamond user)
60
votes
True friendship, real truth.
by Nuzhat Ny on Apr/19,2011 ( diamond user)
136
votes
A 9/11 fact you never knew.
by Raj Kumar on Mar/04,2014 ( diamond user)
62
votes
Happiness doesn't mean richness.
by Toddler13 on Mar/06,2014 ( diamond user)
127
votes
Important to have friends.
by Manish Yadav on Jan/04,2011 ( diamond user)
104
votes
Britain's richest street.
by Regikumar Chandran on May/06,2011 ( diamond user)
142
votes
Homes of rich and famous.
by Blue on Jul/21,2014 ( diamond user)

Random Pics



Share this with friends

Your Name:
Your Email:

Friends Email: (Atleast 1)


Subscribe for more Fun

Receive best posts in your inbox.

Confirm email
Your Email



Add Your Comments

comments powered by Disqus
User generated content. Copyright respective owners wherever applicable. Contact - admin at binscorner